Tuotteet hakusanalla osa on (4)

Kuluvat osat pelletin tuotantoon

Kuluvat osat pelletin tuotantoon

Jotta varmistetaan laitteidesi jatkuva ja optimaalinen suorituskyky pelletin tuotannossa, on olennaista ylläpitää niiden hyvää toimintaa. Ajan myötä joidenkin kuluvien osien vaihtaminen on vä不可避免的, jotta tuotantolinjan tehokkuus ja laatu säilyvät. Laaja varaosavalikoimamme on suunniteltu vastaamaan näihin olennaisiin tarpeisiin, taaten näin toiminnan jatkuvuuden ja luotettavuuden.
Teräksinen ruukku 4 säädettävällä jalalla - Teräksinen ruukku, jossa on verkkomuotoilu yläosassa 4 sivulla

Teräksinen ruukku 4 säädettävällä jalalla - Teräksinen ruukku, jossa on verkkomuotoilu yläosassa 4 sivulla

Teräksinen istutuslaatikko, jossa on verkkomuotoilu yläosassa kaikilla neljällä sivulla, vuorattu 304L ruostumattomalla teräksellä. Varustettu 4 säädettävällä jalalla. Viite: JA3600 Tuotteen mitat: Yläsuora: 1000 x 1000mm • Alasuora: 850 x 850mm • K. 1000mm
Castelnaudaryn cassoulet purkissa 2 annosta 1100g - Cassouletimme

Castelnaudaryn cassoulet purkissa 2 annosta 1100g - Cassouletimme

Haricots lingots alkuperä Ranskasta, ankankonfit-liha (laadun vuoksi käytämme vain ankankinttua), alkuperä Ranskasta, makkara ja sianliha alkuperä Ranskasta, nahat, tomaatti, suola, pippuri, mausteet. SULFITEJA jälkiä. KOKEN NEUVOT: Aseta cassoulet saviastiaan niin, että makkarat jäävät näkyviin. Itse lisään siihen ½ lasillista vettä. Anna sen paahtua uunissa samalla kun haen kellaristani hyvän Corbièresin tai Minervoisin sen seuraksi. Se on Castelnaudaryn kuningasruoka, joka on peräisin paikallisesta perinteestä. Se on saanut nimensä astiasta, jossa se haudutetaan: cassole. Legenda: Cassoulet syntyi piirityksen aikana, jossa chaurienit (Castelnaudaryn asukkaat) olivat marttyyreja keskiajalla. Ruokapulan vuoksi he kokosivat ja hauduttivat kaikki viimeiset raaka-aineet, jotka heillä oli jäljellä, ja näin syntyi kuuluisa Castelnaudaryn cassoulet.
Castelnaudaryn cassoulet purkissa 2 annosta 1200g - Cassouletimme

Castelnaudaryn cassoulet purkissa 2 annosta 1200g - Cassouletimme

Haricots lingots alkuperä Ranskasta, ankka liha säilötty (laadun vuoksi käytämme vain ankankinttuja), sianliha ja makkara alkuperä Ranskasta, nahat, tomaatti, suola, pippuri, mausteet. SULFITEJA jälkiä. KOKEN NEUVOT: Aseta cassoulet saviastiaan niin, että makkarat jäävät näkyviin, ja lisää puolikas lasillinen vettä. Anna sen sitten paahtua uunissa samalla kun haen kellaristani Corbières- tai Minervois-viiniä sen seuraksi. Se on Castelnaudaryn kuningasruoka, joka on peräisin paikallisesta perinteestä. Se on saanut nimensä astiasta, jossa se hautuu: cassole. Legenda: Cassoulet syntyi piirityksen aikana, jossa Chauriens (Castelnaudaryn asukkaat) olivat marttyyreina keskiajalla. Ruokapulan vuoksi he kokosivat ja hauduttivat kaikki viimeiset raaka-aineet, jotka heillä oli jäljellä, ja näin syntyi kuuluisa Castelnaudaryn cassoulet.